Varausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Noudatamme huvilan varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.


Varaaminen ja maksu
Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai muulla tavalla oikeustoimikelpoinen henkilö tai muu taho. Varaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaalle varausvahvistus maksun jälkeen.

Avainten luovutus ja palautus
Asiakkaalle lähetetään tarkemmat osoitetiedot sähköpostilla kolme päivää ennen varausta. Avaimet noudetaan kohteesta lukkoboksista.

Maksupalvelutarjoaja
Voit maksaa varauksen Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla sekä mobiilimaksutavoilla Apple Pay ja Google Pay. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Stripen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Stripella ole pääsyä korttitietoihin. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Peruutukset
Varaus pitää peruttaa kirjallisesti sähköpostilla. Peruutus on vahvistettu, kun olemme saaneet tiedon peruutuksesta. Peruuttamisesta pidätetään 25 € ennakkomaksu. Jos peruutus on 0-14 vuorokautta ennen vuokrausta, veloitetaan koko vuokra. Huvilan on oikeus peruuttaa varaus, jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure). Huvilan on tällöin ilmoitettava asiasta välittömästi vuokraajalle. Vuokraajalla on tällöin oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mahdollisia muita syntyviä vahinkoja ja niistä aiheutuneita kuluja huvilan omistaja ei ole velvollinen korvaamaan.

Oleskelu lomakohteessa ja henkilömäärä
Huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 14.00 lähtöpäivään klo 12.00. Asiakkaan kuuluu huolehtia majoitusaikana lomakohteen yleisestä siisteydestä. Ylimääräisestä siivouksesta veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaan.

Kiellot lomakohteessa
Sisätiloissa ei saa tupakoida. Lomakohteeseen ei saa tuoda eläimiä ilman erillistä lupaa. Rikkomuksista on oikeus periä korvausta tuuletuksesta, siivouksesta ja muista aiheutuneista kustannuksista. Minimimaksu on 100 €. Huvilan on oikeus keskeyttää varaus häiriökäyttäytymisen takia, mikäli varoituksesta huolimatta asiakas ei lakkaa aiheuttamasta vaaraa tai häiriötä lomakohteessa tai sen lähiympäristössä.

Henkilömäärä
Huvilalla saa yöpyä vain laskussa sovittu henkilömäärä, ellei toisin sovita.

Vahinkojen korvaus
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahingot lomakohteelle tai sen irtaimistolle syntyneiden kustannusten mukaan.

Mahdolliset valitukset
Kaikki huvilan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi suoraan
kohteen omistajalle tai huoltajalle.

 

Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin. Emme vastaa esitteen tai verkkosivuilla olevan materiaalin mahdollisista virheistä.